Direct contact? Bel: 0229 - 214 242

Home > Onze beoordelingen

Onze beoordelingen

3 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.7/10
10/10
Toegevoegd op 12 november 2019

In 2018 een positief bericht geschreven over deze praktijk. Ook in 2019 zeer tevreden over de afgelopen behandelingen. De parodontoloog die mij behandelde was een zeer kundige arts. Hij behandelt mij vriendelijk, met respect en zegt eerlijk hoe de zaken er voor staan. Chapeau! Ook de dames bij de balie zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

J. Kluft
9/10
Toegevoegd op 24 september 2018

Ik werd door verwezen door mijn tandarts, omdat het slecht ging met mijn gebit. Nu ben ik geen fan van de tandarts en ik heb al jaren angst. Toch maar een kans gegeven, want mijn tanden zijn toch mijn visitekaartje.
Het ontvangst was prettig en de heel de praktijk ziet en keurig en schoon uit. Ik werd netjes opgevangen door de dame achter de balie. Als eerst moest ik naar de parodontoloog, die heel mijn gebit in kaart heeft gebracht en de staat hiervan. Hij vertelt precies wat hij ging doen en stelde mij erg op mijn gemak. Een paar weken later het grote werk: er werden afspraken gemaakt voor de behandeling. Ik was werkelijk bang. Na de behandelingen kan ik zeggen: "Wat een toppers". Ze zijn zorgvuldig, lief, attent en zeer begaan. Ik ben fantastisch geholpen en weet nu precies wat ik moet doen om mijn gebit goed en mooi te behouden.

Bij deze geef ik heel de praktijk een 9 als cijfer voor netheid, patiëntvriendelijkheid en professionaliteit.

Ik ben nog niet van mijn angst af, maar ga hier niet meer heen met knikkende knieën. Dank jullie wel.

I. Voorneveld
10/10
Toegevoegd op 15 maart 2018

Wat een fijne praktijk. Warm welkom door de dames achter de balie, kundige mondhygiënistes en een heel professionele parodontoloog die je op je gemak stelt, eerlijk is en alles heel duidelijk uitlegt. Ik kan iedereen deze praktijk aanraden.

J. Kluft