Direct contact? Bel: 0229 - 214 242

Home > Implantologie

Implantologie in Hoorn

Indien u één, meerdere of alle tanden of kiezen verloren heeft, kunt u één of meerdere implantaten laten plaatsen. Als u een enkele tand of kies mist, is een implantaat met een kroon vrijwel altijd de beste oplossing. Het resultaat ziet er natuurlijk uit en voelt als uw eigen tand. Laat u adviseren door de tandarts-parodontoloog/implantoloog of een implantaat een optie is voor u en wat de kosten hiervan zijn.

 

Wat zijn de voordelen van een implantaat?

Een implantaat vervangt de ontbrekende tand of kies zonder dat andere tanden of kiezen bij de oplossing van het probleem worden betrokken. Met een brug moeten tanden of kiezen naast de ontbrekende worden beslepen. Met een implantaat niet. Uw eigen tanden en kiezen worden gespaard. Een ander voordeel is dat een implantaat niet alleen de tand of kies vervangt, maar ook de wortel. Hierdoor wordt er voldoende druk op het kaakbot gegeven zodat deze niet slinkt. De contour van de kaak en het tandvlees blijven daardoor beter intact. De wangen of kinlijn "valt niet in".

Implantaat laten zetten bij PPI in Hoorn

Implantaat laten zetten bij PPI in Hoorn


Brug op implantaten gedragen

Als u meerdere tanden en/of kiezen mist, is een brug op implantaten vrijwel altijd de beste oplossing. Het resultaat ziet eruit en voelt als uw eigen tanden. Laat u adviseren door de tandarts-parodontoloog/implantoloog of een brug op implantaten gedragen een optie is voor u en wat de kosten hiervan zijn.


Kunstgebit

Implantaat laten zetten bij PPI in HoornIndien u een kunstgebit heeft, kunt u ook kiezen voor een prothese op implantaten ten opzichte van een gewoon kunstgebit. Een gewoon kunstgebit heeft dikwijls onvoldoende houvast op de kaak. Een prothese op implantaten is een kunstgebit dat vastklikt (drukknopprothese).

Vergoeding implantologie

Direct contact opnemen