Is uw gebit niet compleet?

Als u één of meerdere tanden of kiezen mist, dan heeft u daar in het dagelijks leven mogelijk hinder van. Eten of praten kan lastiger zijn en veel mensen met ontbrekende gebitselementen schamen zich om voluit te lachen. Dat geldt vaak ook voor mensen met een kunstgebit, plaatje of een uitneembare gebitsprothese.

Mist u één of meerdere tanden? PPI Hoorn is gespecialiseerd in implantaten.

Heeft u weleens aan een implantaat gedacht?

Als u graag weer ongehinderd en zonder zorgen wilt kunnen praten, lachen, kauwen en afbijten, dan is een implantaat mogelijk dé oplossing voor u. Het grote verschil met andere oplossingen is dat een implantaat voelt alsof het uw eigen gebit is.

Direct contact opnemen

Digitaal en comfortabel

Natuurlijk starten we met een consult en mondonderzoek. We beoordelen goed of u in aanmerking komt voor implantaten. Uw kaak, het kaakbot, moet geschikt zijn.

Bij het vooronderzoek en de voorbereiding voor het implanteren maken wij gebruik van  een geheel digitale werkwijze. Wij maken een 3-D scan en een orale scan. Voordelen zijn dat er op een comfortabele manier een nauwkeurig beeld wordt gemaakt van uw gebit en kaakbot en het tandvlees.

Precies en voorspelbaar

De implantoloog kan vooraf digitaal bepalen wat voor soort implantaten voor uw situatie het beste en mooiste resultaat zullen opleveren. En er wordt meteen een plan worden gemaakt voor een tijdelijke voorziening zodat u meteen na het plaatsen van het implantaat weer voluit kunt lachen. Er is bijna geen verschil met natuurlijke tanden bij de tijdelijke en de definitieve oplossing.

Minimale ingreep en snel herstel door Guided implanteren

Er bestaat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwste technologie nl. Guided implanteren.  PPI Hoorn werkt met het guided systeem van Straumann ” Smile in the box”.  Een compleet digitaal voorbereid en uitgewerkt systeem met voor iedere patiënt een speciaal op maat gemaakte mal waarmee de implantaten precies en met een minimale ingreep geplaatst worden.

  • Grote nauwkeurigheid over de precieze plek waar het implantaat moet komen
  • Hogere voorspelbaarheid hoe het plaatsen van het implantaat zal verlopen
  • Chirurgie op maat door de op mat gemaakte mal
  • Sneller herstel doordat de ingreep minimaal is

Vergoeding implantologie


Brug op implantaten gedragen

Als u meerdere tanden en/of kiezen mist, is een brug op implantaten vrijwel altijd de beste oplossing. Het resultaat ziet eruit en voelt als uw eigen tanden. Laat u adviseren door de tandarts-parodontoloog/implantoloog of een brug op implantaten gedragen een optie is voor u en wat de kosten hiervan zijn.


Klikprothese

Implantaat laten zetten bij PPI in HoornIndien u een kunstgebit heeft, kunt u ook kiezen voor een prothese op implantaten ten opzichte van een gewoon kunstgebit. Een gewoon kunstgebit heeft dikwijls onvoldoende houvast op de kaak. Een prothese op implantaten is een kunstgebit dat vastklikt (drukknopprothese).

Direct contact opnemen Vergoeding implantologie

Home Behandelingen Plaatsing implantaten