U kunt zich nu inschrijven voor de

Klinische avond parodontale casuïstiek van de PPI Hoorn

op woensdag 1 november 2023


Geachte collegae, beste verwijzers,

Namens de PPI Hoorn nodig ik u graag uit voor een boeiende lezing over parodontale casuïstiek, gepresenteerd door Luciano Pitzurra en Kostas Kosmidis. Beiden zijn erkend parodontoloog (NVvP en EFP) en inmiddels een aantal jaren werkzaam bij de PPI Hoorn.  

Luciano en Kostas bespreken aan de hand van interessante cases parodontale behandelopties vanaf infectiepreventie tot regeneratieve behandelingen. Zij gaan in op de complexiteit van parodontale aandoeningen en waarom een gefaseerde aanpak tot het beste resultaat leidt. De lezing biedt waardevolle inzichten en klinische kennis om parodontale problemen in de tandheelkundige praktijk aan te pakken.

Deze avond is een uitstekende gelegenheid om onze praktijk te bekijken en een indruk te krijgen van de nieuwste technologieën die de PPI toepast zoals bv. Guided implant.
Daarnaast is er ook gelegenheid om ook kennis te maken met onze nieuwe collega: Alessio Barbieri, parodontoloog/implantoloog. Hij heeft onlangs de opleiding tot parodontoloog aan de ACTA afgerond en is ook afgestudeerd in orale chirurgie. Vanaf 2007 heeft hij als algemeen tandarts in diverse tandheelkundige settings gewerkt. Alessio heeft zich bewezen als een toegewijde zorgverlener met passie voor patiëntenzorg. We zijn blij dat hij nu ook deel uitmaakt van ons enthousiaste team.

Waar en wanneer:

Datum: woensdag 1 november 2023  
Tijd: 19:30 - 21:00, inloop 19:15  
Plaats: PPI Hoorn, Maelsonstraat 5 (3e etage) , 1624 NP Hoorn  

U kunt zich vóór 23 oktober 2023 aanmelden via een e-mail aan info@ppih.nl. Graag onder vermelding van uw naam, functie en praktijknaam of via de link in deze uitnodiging.

Met vriendelijke groet, namens het PPI team,
Marc Bertels

Home Voor verwijzers Lezingen