GRATIS inloopspreekuur donderdag 16 mei van 14:30 tot 16:15

21 maart 2019

Vanuit de European Federation of Periodontology (EFP) is er een initiatief genomen om op donderdag 16 mei 2019 de "Dag van het Tandvlees" te organiseren. Deze dag is opgedragen om het belang van gezond tandvlees te onderstrepen.

Het doel van deze dag is om een gezond parodontium en een gezonde mond in het algemeen onder de aandacht te brengen bij de patiënt.

De NVvP heeft alle parodontologiepraktijken en universiteiten benaderd om hieraan mee te werken. In samenwerking met de NVvP zal op deze dag een inloopspreekuur plaatsvinden, bij ons op de PPI Hoorn van 14.30 uur tot 16.15 uur. U kunt deze dag dus gewoon binnen lopen voor een gratis check van uw tandvlees en voorlichting en advies hierover!

Bij dit inloopspreekuur wordt bij de patiënt de DPSI-score gemeten. Vervolgens wordt er voorlichting en een advies gegeven. Daarnaast zal ook de relatie met een gezonde lifestyle en de algemene gezondheid aan de orde komen. Indien er parodontale problemen aanwezig zijn, zal geadviseerd worden dit met zijn of haar eigen tandarts te bespreken.

Aan deze korte kennismaking zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de NVvP (www.nvvp.org).

De NVvP zal deze dag via de media onder de aandacht brengen bij de patiënt.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.

 

                                      

 

Home Nieuws GRATIS inloopspreekuur donderdag 16 mei van 14:30 tot 16:15