Mist u één of meerdere tanden?

6 juli 2023

Als u één of meerdere tanden of kiezen mist, dan kan eten of praten kan lastiger zijn en veel mensen schamen zich om voluit te lachen. Dat geldt vaak ook voor mensen met een kunstgebit, plaatje of een uitneembare gebitsprothese.

Heeft u weleens aan een implantaat gedacht?

Als u graag weer ongehinderd en zonder zorgen wilt kunnen praten, lachen en kauwen, dan is een implantaat mogelijk dé oplossing voor u. Een implantaat voelt alsof bij uw eigen gebit hoort. Bij de Praktijk voor Parodontologie en implantologie  Hoorn (PPI Hoorn) kunt u terecht voor het plaatsen van implantaten.

Digitaal en comfortabel

Om te weten of uw kaak, kaakbot, geschikt is voor een of meerdere  implantaten starten wij met een uitgebreid mondonderzoek. Wij maken een 3-Dimensionale röntgenscan en een orale scan. U hoeft niet meer “gips te happen”. Voordeel van deze digitale werkwijze is dat er op een comfortabele manier een zeer nauwkeurig beeld wordt gemaakt van uw kaak.

Precies en voorspelbaar

De implantoloog bepaalt vooraf digitaal wat voor soort implantaat voor uw situatie het mooiste resultaat oplevert. Er wordt ook een plan gemaakt voor een tijdelijke voorziening zodat u meteen na het plaatsen van het implantaat weer voluit kunt lachen.

Minimale ingreep en snel herstel door Guided implanteren

PPI Hoorn is de enige praktijk in Noord-Holland waar u ook kunt kiezen om uw implantaten via de allernieuwste technologie te laten implanteren:  Guided implanteren. Op basis van het digitale vooronderzoek wordt een op maat gemaakte mal vervaardigd, zo kunnen de implantaten precies en met een minimale ingreep worden geplaatst.

De Praktijk voor Parodontologie en implantologie  Hoorn (PPI Hoorn) is daarnaast de specialist bij tandvleesproblemen. Ons team van ervaren erkende tandarts-parodontologen, -implantologen en  paro-mondhygiënisten staan voor u klaar.

Afspraak maken?

bel: 0229-214242

PPI Hoorn
Maelsonstraat 5
1624 NP Hoorn

Home Nieuws Mist u één of meerdere tanden?