Uitnodiging verwijzersavond PPI Hoorn 18 maart 2019

25 februari 2019


Geachte collega,     


De PPI organiseert op maandag 18 maart 2019 een informatieve avond voor collega tandartsen, orthodontisten en mondhygiënisten over het belang en effect van een gezamenlijke aanpak bij parodontitis, muco-gingivale chirurgie en peri-implantitis. Aan de hand van interessante casussen laat het behandelteam van de PPI zien, wat zij voor u en uw patiënten kunnen betekenen.

Wij nodigen u als zorgprofessional van harte uit voor deze avond. 

Programma:
Diverse casussen passeren de revue zoals: uitvoeren van een frenulectomie, muco-gingivale chirurgie, explantatie implantaat gevolgd door augmentatie van de processus en opnieuw plaatsen implantaat met kroon. Behandelingen van parodontitis met/zonder antibioticum-ondersteuning en behandeling van peri-implantitis.


Wanneer:
Maandagavond 18 maart 2019 om 19.00 uur – 21.00 uur, inloop met koffie en thee vanaf 18.45 uur.                                                                                                                                                             

Aanmelden:
Via mail info@ppih.nl of telefonisch 0229-214242 voor maandag 4 maart 2019. Wij zien u graag deze avond op de PPI Hoorn, Maelsonstraat 5, 1624 NP Hoorn.

Met collegiale groet, namens Parodontologen,

Marc Bertels en Thijs de Jong


Bent u deze avond verhinderd en/of stelt u het op prijs dat Marc Bertels een keer uw praktijk bezoekt dan kunt u ons dit laten weten. Wij maken hiervoor graag een afspraak met u.
 

Home Nieuws Uitnodiging verwijzersavond PPI Hoorn 18 maart 2019